Campionatul Modial de Hochei pe gheata Germania 2010

Firma AST – Austria a castigat dreptul de a livra si instala tehnologia patinoarelor sale pentru Campionatele Mondiale de Hochei pe Gheata din Germania 2010.

Stadionul de fotbal FC Schalke 04 se va schimba in cateva zile intr-o arena de hochei. Germania vs. SUA vor deschide jocurile CM in 7 mai 2010.

campionatul-modial-hochei-2010-germaniaEste un succes major pentru firma AST. Un factor crucial in decizia Federatiei Internationale de Hochei pe Gheata a reprezentat-o instalarea anterioara a tuturor celorlalte patinoare montate de firma AST la competitiile si evenimentele internationale de hochei pe gheata sau patinaj artistic. Reputatia AST si functionarea patinoarelor sale cu tehnologia AST este binecunoscuta si apreciata de asociatiile internationale si organizatorii in domeniu.

In Romania, tehnologia si experienta firmei austriece a fost preluata de catre Swiss Trail srl din Brasov, care dispune de o echipa experimentata de profesionisti si poate livra si monta in scurt timp orice pationoar.